Spelers zoeken ploeg of omgekeerd

 

Speler zoekt ploeg - recrea 2 / 3. (geplaatst op 09/02/2020)

Iemand vroeg me of er een ploeg uit 2de reeks Recrea (eventueel Recrea 3) mogelijks interesse heeft in een extra speler met redelijke volleybalcapaciteiten. Interesse ? Mij contacteren aub.(koen@brevo.be)

Speelster zoekt ploeg (geplaatst op 13/08/2019)

Ik ben nog op zoek naar een recreatieve volleybalploeg om dit jaar bij mee te spelen. Hebben jullie een ploeg die nog een speelster kan gebruiken?) riannedevloo@hotmail.com

Bleyaert - recrea 2: ploeg zoekt speler.

Na een geslaagd volleyseizoen, blijft het ook ook volgend seizoen onze ambitie om goed mee te draaien in recrea 2. We zoeken ter versterking een speler/passeur, met competitie-ervaring. Hebt u interesse om spelplezier te beleven en te delen met spelers met heel wat competitie-ervaring op hun conto ? Neem contact met ons op: Philip Lybaert 0497/219078 of michel.kathleen@telenet.be .

Ploeg zoekt spelers.

Surfers Paradise organiseerde 10 jaar lang de finales van de Belgische kampioenschappen beachvolleyball. Daar het strand op die momenten uit zijn voegen barstte, en met het wegvallen van de parking van de oude Swimming Pool, werd het event eerst verplaatst tot voor het Casino, dan Meerlaan, terwijl het nu nog steeds plaatsgrijpt ter hoogte van het Heldenplein te Heist. Omdat er in die tijd veel surfers naar de volleybal grepen op surfloze momenten, werd in 1993 na het beachvolley seizoen beslist om van start te gaan met een eigen zaalvolleybalteam. De matchen worden telkens gespeeld op maandagavond. Thuiswedstrijden om 20u in de Stormmeeuw, uitwedstrijden omgeving Brugge om 21u. De competitie loopt van september tot en met maart. Enkele jaren geleden sloeg de vergrijzing toe en fusioneerde de ploeg met het eveneens in spelersnood verkerende Matuvu. Vanaf toen werd aangetreden in derde reeks onder de naam "Lakeside Paradise volleyteam". Dit team bestaat momenteel nog uit een 7 tal kernspelers, wat te weinig is om een seizoen rond te maken dus wordt er gezocht naar nieuwe spelers die enige notie hebben van zaalvolleyball en die 's winters een toffe en sportieve maandagavond willen meemaken. Kandidaten kunnen mailen naar info@surfersparadise.be . Deelname is volledig gratis en de uitrusting alsook de verplaatsingen worden voorzien.


Speelster zoekt ploeg.

Ik ben op zoek naar een hobby en volleybal sprak mij wel aan. Via ben ik bij u terecht gekomen. Ik ben 18 jaar is er een mogelijkheid om te starten in een ploeg van mijn leeftijd.
Contact: Virgini Bolliou
( vbolliou@icloud.com )

 

Slovo 2 (reeks 3 dames)

 Wij zoeken dringend voor volgend seizoen 2 medespeelsters: een passeur en een aanvaller. Contact kan je opnemen via Nicole Sissau 04854372222 of sissau.bossant@proximus.be


Stavo zoekt spelers en speelsters

Wij zijn op zoek naar spelers en speelsters, die op vrijdagavond gemengd recreatief volleybal willen spelen. Bij ons zijn immers enkele spelers en speelsters uitgevallen of langdurig ziek. r. Contact kan je opnemen via Stavo@telenet.be.

Flyer Stavo: link

Speelster zoekt ploeg.


Ik zoek een club om terug recreatief en evt. ook in competitie te starten met volleyballen.
Ik speelde als tiener een 3tal jaren volleybal maar niet echt op niveau en ook maar enkele wedstrijden meegedaan.
Ik ben nu 21, word 22 in september.
Zou er bij jullie een ploeg zijn waar ik evt. in pas? En zo ja, kan ik evt eens een proeftraining komen meedoen?
Bedankt alvast voor uw reactie!
Met vriendelijke groeten,
Astrid Goossens, 0478993449